Södermys

Det är så skönt att ta en tupplur på eftermiddagen hela familjen..nja mest vi föräldrar. Liam roade sig själv i sitt babygym på golvet vid oss. Det var så mysigt, han låg där och snackade med sina polare och gav ifrån sig små söta "skrattläten". ^_^
Vi tog det väldigt lugnt idag, tog en promenad till söder åt sen lunch på indiska Shanti i SOFO och åkte hem. Fy vilket väder, det växlade från vår till vinter på någon timme. Det kanske var lika bra att vi inte bytte till sommardäck just idag. Brrr...väl hemma tog vi varsin latte och däckade sedan i soffan..
 
Gick förbi Babyproffsen och fann dessa söta förklädden, såå söta! Har inte kollat så någgrann på småprylar då det inte varit prioritet ännu men dessa blir ju perfekt när han börjar kladda ned sig i pureer hehe.
 
Vi skulle köpa krokar till YOYO för shoppingkassar/dylikt men det slutade med fina lakan till Liam istället för halva priset! Inga skrikiga färger här...ser kanske mer ut som våra påslakan hehe men som sagt vi gillar när det är stilrent.
 
Koraimix och Fredrik beställde Markus Aujulay Korai special. Muma båda två och denna gång hann vi äta upp halva rätten innan lilleman vaknade och ville ha mat. Då hade han i och för sig sovit i över 3h och blivit väckt av en skrikande unge som bankade med bestick bordet bredvid och föräldrarna bara tyckte han var SÖT! OMG...ok att barn låter men att uppmuntra sin unge på det viset var faktiskt inte OK! >_<
 
Nymatad son och mor...
 
Dansa och sjunga på indiska med pappa var kul
 
Och tröttsam hehe
 
Mmmm...soffläge!
 
Nöjd bebis
 
 Han gnällde efter ett tag, då hade han hamnat såhär...det är fart på de små bena. Jag måste nog ha mer uppsikt på honom vid skötbordet framöver!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback