5 och 6 månader

Jag ligger efter i bloggandet! Har varit underbara veckor av ledighet tillsammans hela familjen och därav tystnaden.
Vår lilla pojke har hunnit bli 6 månader hela halvår! Tiden går allt för foooort, jag är nog inte ensam om att vilja dra i nödbromsen för att få mer bebistid. Samtidigt är det ju så roligt att se utvecklingen. Liam blev 5 månader när vi var i London, hans 2a utlandsresa. Det gick jättebra denna gång med, han blev givetvis mer medveten om sin omgivning. Vi hade behövt ha med oss hörselskyddet för han vaknade av minsta lilla ljud. Denna månad upptäckte han sin benstyrka, oj vad roligt det är att stå upp!
Det är inte bara benstyrka som har upptäckts utan också röststyrkan. Han vet nu hur han kan föra ljud med halsen, det "pratas" och skricks massor! Vilket är jätteroligt, nu får man ju typ respons haha. Han sträcker också efter en när man klappar och sträcker ut händerna till honom. På Liams 6 månadsdagen beställde pappa en Stokkestol och en babybjörns potta som vi ser framemot att börja använda. Vi har tagit babyssakerna i omgångar, nu åkte babygungan ner i förrådet för han har tröttnat på att ligga i den.
Vi försöker hålla lägenheten relativ ren från babyprylar som inte används. Så länge han inte härjar runt går det rätt bra. ^_^


Kommentarer
Emilia säger:

Ohh gullunge! Det var länge sen vi sågs! Hänga snart? :)

Svar: Absolut! ^_^
Becks

2013-07-28 | 00:14:03
Bloggadress: http://vadgorceline.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback