Markarbete på G!

För ca 1 vecka sedan var trädfällningskillarna från Trädfällning Allaround på vår tomt och fällde alla våra gigantiska träd. De var väldigt proffesionella och trevliga.  Skogsplätten har nu förvandlats till en tomt, den känns enorm. Det härligaste var nog att få uppleva hur ljuset ligger över vårt hus. I veckan har vi även träffat Petter från Villagrunder som ska göra iordning mark och grund. Han var väldigt noggrant och tog sig tid med att förklara hans arbete. Det är en viss nivåskillnad på tomten. Vi har bett om en offert för att jämna ut bakre tomten och fylla upp infarten till huset. Där huset ska stå är det däremot plant och fint. Utstakningen av huset gjordes även under veckan. Så himla roligt att det äntligen är på gång!!! 



Kung över täppan! 



Detta fick följa med hem efter Trädfällningen. 
Där mellan alla färggranna pinnar ska huset och garaget stå! 


Min älskade pojke

Tänk att du har blivit så stor på bara några månader. Idag nästan 20 månader gammal. Du visar bestämd och tackar snällt varje gång du ätit klart. Å äta vill du helst göra själv för numera åker faktiskt det mesta in i munnen även om du mot slutet tycker det är kul att slänga både mat och allt du kommer åt från bordet. >_< 
Jag brukar ju säga att alla ålder har sin charm. Vissa stunder driver du både pappa och mig till vansinne då du testar gränser och vill visa att du nämligen också kan bestämma. Det är bra att visa alla dina sidor men vi tycker ganska mycket mer om den Liam som vill krypa upp i vår famn och gosar med en bra bok eller film. Så får vi ju såna härliga pussar emellanåt. 
Du gör mamma så lycklig så lycklig och jag är så glad att jag fick bli just din mamma! 
 

Första "förskolefotot".
 
Testar farbror Martins leksaks atom.

Teaterapan

 
Asså de här två...
 
 
Hjälper mamma och skördar...
Liten med jätte äpple.....



Färggranna och kalla höst

Här har hela familjen krupit ner i säng...jag höll på att somna i soffan. Det är så kallt både ute och även i vårt sovrum då det finns en ventil på golvet som på ngt sätt är ventilation. Brrrr men det är samtidigt väldigt mysigt att krypa i säng med fluffigt bäddade sängkläder. Liam ligger också väl nedbäddad i sinullsovpåse och täcke sen några timmar sen i sin egen säng. Pappa Fredrik tycker det är dålig ovana att ha honom mellan oss, visst är det så men det var så mysigt ha honom hos mig när Fredrik var och jobbade 4 dagar i London. Egentligen sover både han och vi bättre i varsin säng men myset är också en viktig faktor hehehe 

Hösten är verkligen här, träden har fått sitt praktfulla granna klädsel. Å jag längtar mer än någonsin till huset. Ikväll spanade vid på braskamin från Contura. Det lutar mot en 660t med täljsten och baklucka, sååå mysigt! 

Soffmys hela lilla familjen när Liam var knappt 5 månader. 

Ståtlig och håller värmen längre i täljsten