Move it like Picasso!

Ikväll efter middan, sådär lagom kladdigt fick Liam "go wild and crazy" med yoghurtfärg. 
Det var jättekul tyckte både Liam och mamman ska jag låta meddela... här var processen viktigare än resultatet! ^_^
När vi var klara hoppade vi båda in i duschen och lekte lite till, jag ÄLSKAR att vara mamma och just till vår älskade gullunge..gladaste prick jag känner! 
 
Köpte alla grundfärgerna och gjorde yoghurtfärgen med vaniljsmak..det ni! 


 
 
Blandade bara 4 färger men visst ser de superhärliga ut!
 
 
 
 
 
 
 
 

First painting

Igår blev det lite spontantmålning med Liam. Det var jättekul, han gick lite wild and crazy. Slängde iväg allt som kom i hans vägar men jag lyckades få honom att dutta lite med målarfärg och dra några sträck här och var med tuschpennor. Längtar tills jag kan pyssla med honom på riktigt, nu var jag ju mer och hjälpte honom att greppa tag i svampen eller mer dra bort den från hans mun hahaha. 
Nästa gång ska vi kladda ännu mer då med yoghurtfärg som jag ska lära mig att blanda själv! Skonsamare och jag behöver inte oroa mig ifall han helt plötsligt få för sig att spela harpa med sina fingrar i munnen som är hans nya grej. ^_^
 
Blanda bara 1dl yoghurt eller fil med några droppar karamellfärg. Färgen har en torktid på 8 timmar. 
 
Da Vinci in action och assistenten får svettas med att hålla alla svampar och pennor på plats....



Vår lilldevil

Snart är det Halloween och vi har den bästa kostymen till lillen eller vad säger ni? ^_^
 
Snart bus eller gos...detta utövar jag på mina föräldrar varje dag. De tycker det är mindre kul när jag bestämmer att sova är onödigt när lek är så mycket roligare si sådär klockan 2 på natten...mohaha
 
Jumpsuit från Mini Rodini 
 
 
 
 
 

Kurs i naturkunskap

Gummistövlarna på och fallfrukt att gnaga på. ^_^
 
 
Det är alltid lika roligt att få lära sig nya saker. Vid två tillfällen i höst har jag fått möjlighet att lära mig mer om naturkunskap i Naturskolan i Velamsund. Det är ett utveckingsprojekt som Naturskyddsförening har tillsammans med skolverket. Det är toppenbra att skolverket vill satsa på detta att inspirera fler pedagoger att ha lektioner ute i naturen. 
Jag älskar kursgården i Velamsund, fantastiskt inspirerande och kunniga kursledare som besitter på så rika kunskaper.
Det bästa är att vi får smutsa ned oss och praktiskt utöva alla aktiviteter själva. 
Det har varit mycket bygga, koppla övningarna till nya läroplanen och uppmuntra elever till att tänka vidare. 
Jag låter bilderna tala för vad vi har fått göra. 
 
Vattenhjulet
 
Sofia visar hur man täljer.
 
Ballongbåtracet, jätteroligt för stora och små.
 
Jamen vilka vann racet måtro..host host >_^ 
 
Bygga högsta och stadigaste tornet med naturmaterial. 
 
Undersöka gråsuggor...
 
Bygga äventyrsbana för att bränna energi som
 
vi sedan fick "äta tillbaka" men bara så mkt som du lyckats fått bort. ^_^
 
 
 

9 månader!

Här går jag och säger att Liam är 8 månader varje gång någon undrar hur gammal han är. Jag höll på att glömma det tills Liams farmor skickade sms och grattade honom på 9 månadsdagen igår. 
Kan ni förstå att min bebis är 9 månader nu!!! Jag får nästan lite panik hur fort tiden går, usch nu blir jag sentimental. 
Liam har fått 2 nya framtänder så nu har han sammanlagt 4 tänder och jag tror nästan att det är en 5e på gång. Det är iallafall inte roligt, han har blivit en gnällbebis! Ingenting är bra, puh..antar att jag varit bortskämd med hur cool han är. Hoppas det bara en övergångsperiod! 
Förutom tänderna har han smått börjat plocka sin mat själv men  det är såklart roligare att leka med maten och låta oss mata honom..ja chillar bebis är bara förnamnet haha.
Det här med att krypa är fortfarande ingen hit, han tar sig fram på massa konstiga sätt men inte krypa. Däremot är det huuur kul som helst att stå upp och kolla läget, med lite hjälp från oss dra han sig upp. Så nu får vi se upp och röja undan innan bebisen går löst! ^_^
 

Liams första bil, en Lamborghini Muciélago, jätteroligt att pilla på men han har inte förstått tjusningen med att den faktiskt kan åka...då blir den JÄTTELÄSKIG!


 


 


 
 

Fotojobb

För några månader sedan blev jag och Liam inbjuden till lärarförsäkrings fotomingel där vi blev fotade för deras kommande broschyr. 
För ca 1 vecka sedan fick vi en bild från de och nyheten om att de kommer att använda bilden som en av deras kommande produktbild. Jättekul och jag är glad att vi gick då bilden på oss blev riktigt bra, ett fint kort på oss att rama in! <3
 
 


 
 

Höstpromenad

Igår var vi och gick en sväng runt vackra Långholmen, en väldigt vacker sådan. 
Bra träning med dess upp och nedgångar med en fantastiskt vy över Norrmälarstrand och vårt gamla område. 
Jag låter bilderna tala. 
 


 
Älskar verkligen vår vagn, så himla smidigt, bra lastutrymme och vi kan ta långa promenader i skogen. Så kan jag ändra utseendet på den med massa roligt. 
 
Liam älskar också sin vagn, jätteskojigt med bumbig väg! 


 

Varmaste från Merino kids

Har ni också en bebis som sparkar av sig allt man lägger på dem, de där små livliga bena går i 180 så fort filten/täcket/tröjan åker på. 
Jag har sökt efter härliga mjuka och enkla sovpåsar i ull till lillen men inte lyckats hittat något som fallit mig i smaken. På underBARA barn mässan hittade jag vad jag sökt från Merino kids. 
Helt underbara produkter i 100% finaste merinoull. Jag som har gått materiallära vet ju att det är det varmaste man kan ha till sin bebis. Det bästa med merinoull är att de inte sticks bara sådär mjuk och go. 
Dessutom håller ullen bebisen varm och stötter bort fukt. Perfekt för små småttingar som har lätt att svettas. 
Sovpåsen är stilren med ränder, utan massa krimskrams. Helt i min smak!
Vi hade med oss den till Dubai och vi behövde inte oroa oss för att Liam skulle frysa och bli sjuk när han sov, eller när vi var på shoppingmall....airconditioning was so cold!
 
Vi köpte också på oss härliga set med mössa och halsduk. De är fina på som de är, eller alldels perfekta att ha under en anna ihålig mössa. ^_^
 
Här är deras sida på Facebook för mer produkter! https://www.facebook.com/MerinoKidsSweden
 
Sovpåsen kommer i fina tygpåsar. I like! ^_^





 
 
 
 


 

Stickavirka ditt eget bumperskydd!

Det här med att virka är verkligen inte min grej, men jag har länge funderat på att det väl inte kan vara så svårt. 
Jag bestämde mig för att virka ett bumperskydd till Liams vagn. Det är ju såååå roligt att pilla på snören och flikar. Jag har tidigare sytt bumperskydd med just flikar denna gång fick det bli girlanger.
Jag måste säga att resultetet blev väldigt fint och mjukt. Alldeles rätt för årstiden, det varma färgvalet påminner om höstlöven. Tycker färgspraket tillsammans med åkpåsen livar upp vår numera allblack vagn,  (bytte till svart solsufflett häromdagen) sådär lagom stilren...
Jag valde att sticka rätstickning till själva grunden, dvs det svarta skyddet. Bumperskyddet till donkey är 50 cm, jag valde att sticka med 4 cm extra för att kunna sy in kanterna på sidan, på så sätt blir det mycket snyggare och slittåligare. 
Därefter virkade jag girlanger i olika längder och färger. Instruktionsvideo på hur man fixar de hittar ni här: http://www.garnstudio.com/lang/se/video.php?id=198&sort=2&thumbnails=on
Jag fäste fast varje girlang med en storöglad nål genom att knyta de mellan 2 maskar och med flera knutar...ingen idé att försöka fäsa de, satsa på att knyta en rad med knytar istället (då syns de inte)
Sy fast det svarta skyddet direkt på bumberskyddet, det blir snyggast så. 
 
Lycka till! Superenkelt pyssel, tog bara några timmar! ^_^
 
Liam hjälper till, genom att smaka lite på  garnkvalitén...>_^




 
 
Liams nya skrattfulmin haha ^_^
 
 
 
 

En härlig ingen plan dag

Idag har vi haft en sån härlig dag, sovmorgon och mysfika med svärmor här hemma. Efteråt var vi ute och gick en sväng, älskar verkligen hösten just nu. Vi hann också gunga i parken, jätteskoj som vanligt. ^_^

Nu lagar mannen laxterriyki, ska bli gott med lite mat och sedan soffmys. Love it! 


Vår goa panda! 

Varm fika för stora och små. 





Annas goda valnötsbröd

Jag är ledsen att jag inte hunnit lägga upp receptet på det efterfrågade valnötsbrödet.
Receptet är från Martin Johansson: http://litemer.paindemartin.se/ men jag har döpt brödet till Annas goda valnötsbröd för det var Anna från mammagruppen som bjöd på det när vi hade brunch hos henne för några veckor sedan. Sedan dess har jag bakat det flera gånger. Det tar ca 4-5h jäsning och gräddningstid men definitivt värt det, ingen ansträngning alls bara tålamod att vänta! Perfekt höstmysinnedag syssla medan man tvättar och myser med sin bebis! >_^
 
Här är receptet

Jäst 10g eller 2 tsk (använd en våg)
Kallt vatten 300g eller 3 dl
Vetemjöl special 330g eller 5,5 dl
Rågmjöl 60g eller 1 dl
Honung 20g eller 1 msk (jag höftar lite här >_^)
Salt 9-12g eller 11/2 - 2tsk (jag tar närmare 2)
Valnötter 150g eller 3 dl (Snåla inte, brödet blir såå mycket godare med det)
Det går ju att tillsätta frukt också, men det har jag inte testat själv ännu. 
 
Gör så här

Blanda degen. Blanda ut jästen i vattnet och tillsätt sedan alla ingredienser utom valnötterna. Rör kort tills allt blandas ordentligt och blanda tillslut i valnötterna. Låt degen vila 30 minuter. 
Vila och vika: Lättast att kolla på videon här http://www.youtube.com/watch?v=TEeJm2fPVx4!
Denna procedur görs 3 gånger och därefter låter du degen vila i ca 1 timma. 


Baka ut brödet. Strö rikligt med mjöl, både vetemjöl och råmjöl på en bakhandduk. Skrapa förstiktigt degen ur bunken. Dra ut den lite på höjdenoch på bredden och viksedan in degens kanter mot mitten. Vänd degen så skraven hamnar nedåt. Vik ihop handduken till ett löst paket och låt jäsa ca 1 timma. Sätt ugnen på 250 grader i god tid innan degen jäst färdigt. Låt en plåt stå i mitten av ugnen och en plåt på nedre hyllan. 
Vänd över degen på en bit bakplåtspapper så att skraven hamnar uppåt. Låt papperet med brödet glida in på den heta plåten via en skärbräda eller en bricka och läggnågra isbitar på den nedre påten. Efter 15 minuter öppnar du luckan och vädrar lite. Fortsätt att vädra ca var 5 minuttills brödet stått inne i 30  35 minuter. du kan när som helst sänka temperaturen om du tycker att brödet börjar få lite väl mycket färg. Ta ut brödet och låt svalna på ett galler. 
 


 
Bon apetit! Det går bra att lägga brödet i kylskåpet för att hålla det fräscht och sedan ta ut det en halvtimma innan frukost på helgen. 
Se upp för brödet är oemotståndlig...man kan inte låta bli att  äta det!
 
 
Perfekt till en mustig soppa! 




 

Burj Khalifa

Vi besökte Burj Khalifa, vilken ståtlig byggnad! 
Kul minne och lite skoj för Liam att ha varit där, vi får väl se om det kommer en högre byggnad när han blir äldre.
Jag låter bilderna tala för sig. 
 
Hela familjen
 
My boys!
 
 
Som miniatyr sett från våning 124
 
 
 
Så hann vi lagom till solnedgång...
 
 

Dubai

Nu är vi återigen hemma efter en vecka i värmen, veckan har gått sjukt fort! Kändes inte alls som vi varit borta i 7 dagar eller tom 8 med resandet.
Vi har haft det underbart, bara tagit det lugnt och skönt. Chillat massor, ätit MASSOR gottegott som jag givetvis kommer skriva och ge tips om.  
På dagarna badade vi i poolen och på eftermiddagarna/kvällen ägnade vi åt aktiviteterna som att besöka Atlantis, Burj Khalifa och SHOPPA! ^_^
 
Vi bodde i Radisson Dubai Marina Hotel i ett Studiohotellrum på 40 kvm med möjlihet till kök. Väldigt pratiskt när man har barn, smidigt att kunna värma upp Liams mat, fixa lättare frukost till oss själva mm. Samtidigt får rummet städat varje dag, det var väldigt lyxigt!
Värmen var bättre än väntat, inte alls så farligt speciellt inte på kvällarna. Det är varmt i solen men inte sådär klibbigt fuktig som det kan vara i asien. Liam var mest i skuggan men när vi badade var han insmord och hade UVdräkt. Vi var noggrann med att byta blöja på honom ofta och han fick dricka mycket vatten. 
Dessvärre hade Liam tandsprickning på semestern och var rätt grinig, stackarn men nu har han två fina framtänder som syns när han grimaserar. 
 
 
Vi gjorde vid ett tillfälle lunch hemma, vi gjorde  i allafall ett försök ^_^
 
Hotell Atlantis Lobby, magnifikt!
 
Kollar på akvariefiskar...
 
 
Solnedgång ute i palmön. 
 
Badar och plaskar med pappa var skoj
 
 
Å så med mamsen...
 
 
 
 
 

Varm och go

Vi ska strax ut en sväng och ta en höstpromenad. Vi har haft det underbart i Dubai. För tillfället har vi lite problem med internet hemma så jag får vänta med att visa er alla fina bilder och ett längre inlägg om resan. 
Jag tycker hursom att det var helt ok att komma hem trots temperaturskillnaden. Hösten är som vackrast just nu med alla vackra färger på träden och ljusen. 
Idag har jag klätt Liam i en varm och go body i ull från Petit Batue så får han inviga fleeceoverallen så vi kan gunga. 😊 








Ella´s kitchens i samarbete med Terracycle

Ellas kitchen har alltid varit en av Liams favoriter, det är inte bara smaken som har varit tilltalande utan också de färggranna förpackningarna. Perfekta att ha tillhands när vi är på resande fot. Man slipper kladd och kan lätt återsluta.
Jag tycker särskilt om deras smarta puréer med råvaror som ärter, päron och kålrot. På så sätt få i sig nyttiga vitaminer och inte bara fruktsocker. Eller deras grötblandningar, deras morgonmums med mango, yourgurt och ris är sååå GOD! Min och Liams absoluta favorit! Dessutom är det ekologisk och utan konstigheter!
 


Denna fish pie hittade vi i Dubai, något som Liam slukade i. Återigen praktiskt återsluten kork. 

Däremot har jag alltid haft det i åtanke med hur plastförpackningarna återanvänds. Jag har därför varit noggrann med att återvinna de i sopsorteringen. Så kom jag i kontakt med TerraCycle på underBARA barnmässan som berätta om denna brilljanta återvinningskoncept som ser till att förpackningarna får nytt liv som nya produkter istället för att bara bränna ned som övrigt plastförpackningar. 
 
Terracycles monter från underBARA barnmässan, tycker det är en supersmart idé att göra barnen miljömedvetna och roligt är det också!
 

Förpackningarnas livscykel förlängs och minskar behovet av ny råvara för tillverkning av framför allt plast. Dessutom går 20 öre för varje förpackning till en välgörenhetsorganisation som du själv väljer. Det är heller inte bara Ella’s Kitchens förpackningar som kan skickas in, alla liknande barnmatsförpackningar av plastfolie går bra och dessutom är det helt gratis då Ella´s Kitchen står för frakten = du lägger inte ut några pengar själv! Läs mer om hur du går tillväga HÄR!

Jag har dessutom fått äran att hålla i en tävling där ni läsare kan vinna en upcyclad väska full med mat! Det ni ska göra för att vinna tävlingen är:

1. Gilla Ella´s Kitchen och Terracycle på Facebook genom att klicka på länkarna

2. Svara på frågan i kommentarsfältet: Vilket företag samarbetar Ella’s Kitchen med för att återvinna använda barnmatsförpackningar?

Jag kommer lotta ut en väska bland de rätta svaren på söndag 27/10 så missa inte att tävla nu! 

 
Kom igen momas, det är superenkelt att återvinna med Terracycle! För våra barns framtid! Själv har jag de i en liten plastpåse under diskhon. 


 
 

Atlantis

Häromdagen var vi på palmen och hotellet Atlantis. Vi strosade runt och siktade på att äta på Nobu men det var fullbokat så valet föll för den internationella buffén. Vilket var en besvikelse, hade läst att de hade rätt bra seafood men allting var rätt smaklös och flottig. De asiatiska rätterna var de enda som var helt ok. 
Så om ni åker till Atlantis, förboka Nobu och skippa åtminstone den internationella buffén. Finns dock en asiatiska med men den testade vi inte så jag kan inget säga. 

Stor och mäktig lobby till hotellet




Mall of the Emerates

Igår var vi och shoppade på Mall of the Emerates. Det ligger 4 stationer från vårt hotell. Vi bor vid marinan. Tåget är ett perfekt resealternativ gör oss småbarnsföräldrar och allt är så fräscht,  tågen, perrongerna mm. Vi spenderade en hel dag och kväll i mallen. Kändes inte som vi riktigt hann med ändå. Tiden går fort när man har skoj! Vi shoppade, åt, fikade och shoppade lite till. 
Love it! 

Började shoppingen med IHOP - International house of pancake


Fika, fika fika bland annat på Paul


Vid middagstid föll valet självfallet på bästa burgarn! Shake shack! 


Jag älskar verkligen denna burgare, ost fondue i en burgare typ hahaha



Framme i värmen

Tänkte jag skulle vara duktig på att dokumentera och liveblogga från vår resa i Dubai men det är lite svårt när det finns så mycket att göra. Jag försöker mitt bästa. 

Vacker solnedgång i paradiset 





Céline 1 år!

I lördags var vi återigen på kalas, denna gång firade vi busfröet Céline! Liams lilla idol, den modigetjejen som vågar sig på det mesta. ^_^
Kalaset hölls i mysiga Hartwiska huset. Tegeltaget smyckades med heliumbalonger och rummet var uppdukat med långbord. Det bjöd på mumsigt plockmat, minicupcakes från cupcakes fabriken och Emilias goda cake pops! Så himla fina, såg ut som  köpta! Alla barn fick med sig en varsin goodiebag med bland annat Ella kitchens nya smoothie pink. Mums tyckte Liam som älskar Ellas! 
Tack för ett superduper fint kalas familjen Pham/Abrahamsson <3


Söta familjen och födelsedagsbarnet

Söta tjejer Kaylee och Denise



Bild lånad av Regina, ourlovestory.net







Clarissa sweet 30!

Festligheterna fortsätter! 
Mellan alla barnkalas firade vi vår allra egna "baby girl" Clarissa som fyllde 30. Ett överraskningsparty på restaurang Waipo. Kvällen bjöd på många överraskningar, massor med mat, gott skratt och mys!
Partyt fortsatte sedan på Berns men vi tackade för oss och åkte hem till vår lilleman. 
 
 
 
Vi körde barnfritt då morbror, kusin Alex och Emma erbjöd sig att sitta barnvakt, hur söööta!
Jag och min snygga man! <3
 
B-day girl!
 
Ber om ursäkt för suddig bild men absolut bästa bordet! 

Koreanska sailorboy kom in och sjöng samt showade med gangnam style haha!

MAT i massor! 
 



Väl hemma runt midnatt låg boyzen så här i soffan, SÅ MYSIGT! 



Melissa 1 år

Så har även söta goa Melissa fyllt 1 år. 
Melissa bjöd på ett mycket skojigt kalas med lekrum ala öppna förskola med massa roliga leksaker tyckte Liam. Det bjöd även på massa gottegott, ex. nyttiga Hello Kitty gurkor för de små och mini cupcakes för de stora kanske inte lika nyttigt men GOTT! ^_^
 
 
Söta familjen Tse!


Födelsedagsbarnet!

Melissa visar hur man gör, jäääätteskojigt med nya leksaker tycker Liam. ^_^

Gissa om jag blev glad när sötnosen klättrade upp i min famn och ville gosa! <3 <3 <3

Massa gottegott mat!
 
Sushi från Sushi Koyama sååå gott!

Lins hembakta mini cupcakes så himla goda! 


Å så söt goodiebag med mumsigt innehåll för en liten glad kille! 




Barnkalas 1 - Jamie 1 år!

Jag har inte hunnit blogga om alla barnkalas vi varit på. 
Denna månad har verkligen slagit rekord för oss förstagångsföräldrar, kanske bara att vänja sig! 
Först ut kusin Jamie som fyllde 1 år! HURRA 
Massa gottegott, lek och bus samt första goodiebag! Yay ^_^
 
Amy bakade Jamies fin fina tårta! Hon är sååå duktig, den är inte bara fin den var sååå GOD! Jag har redan massa idéer till Liams tårta! Det jag gillar med Amys tårtor är att hon använder sig av äkta råvaror som grädde och marsipan. Ni kan hitta fler fina tårtor på Amys blogg www.amyskakburk.se eller på Instagram Vanessa_amy. 
 
Flera bakverk, Red velvet cupcakes! Mums
 
<3
 
Amy med födelsedagsbarnet Jamie


En söt liten tröttis...
 
Pussas orkar man alltid med...såå söt!


 



Mera tips från underBARA BARN mässan

Vilken mässa, jag tokÄLSKAR verkligen underBARA BARN mässan. Det finns så mycket skojigt och här kan man verkligen fråga och klämma på det mesta i barnvägar. 
Det finns många produkter som jag vill skriva om men det tar jag lite senare, tänkte fatta mig kort med alla måsten ni ska ta del av under mässan! 
 
-Loppipåsen : Hämta ut Loppipåsen (anmälan görs via http://www.loppipasen.se i förväg) SÅ SLIPPER NI KÖA!
-MAM: Ta en bild när ditt barn använder sin favorit MAM produkt och ladda upp den på Instagram med hashtagen #mamfavourite och visa den på mässan så får du en överraskning från dem
-BabyJogger: Besök deras monter och få en present
-Babyland.se: Skriv upp dig för deras nyhetsbrev och få en gåva (Vi fick en snuttefilt, SÖT mus)
- Tassa, ger bort Umami taste teaser om de eller du tar en bild när din bebis smaskar på teasern och lägger upp den på Facebook eller Instagram. 
- Nuk, handla något och få en överraskning
- Folksam, var med och kasta ned saker och få en söt nalle. 
-Ergobaby, gillar de på Facebook och skriv upp dig så har du chansen att vinna en valfri bärsele (finns sååå många variationer, BIG LIKES!)
- Tröstisar, tävlar om en egen favorit Tröstis och testa deras ursöta tröstisplåster!
- Baby Björn, var med och tävla om deras bärsele One och vinn en nalle björn.
- Ella Kitchens, köp 5 smoothies för 40 kr samt barnmat från 8 månader 2 för 20 kr ( det är halva priset mot butik!)
 
 
Observera att produkterna kan ta slut i och med det är mässa. Lite först till kvarn!
 
Nu säger jag Trevlig helg!
 
 
 Grön är skön är årets tema, älskar ugglorna - mitt favoritdjur!

Säg hej till Carina och alla trevliga Mamsäljare, köpa MAM produkter (nappar, flaskor, bitringar mm) 2 för 100kr
 
 
Deras snygga flaskor, så glad för den neutrala pärlemorguldvita flaskan!!!
 
FYNDA Ellas Kitchens! 

 
 
 
Min donkey blev verkligen en packåsna upp till bredden! NÖJD MAMA BIG TIMES! ^_^


 

8 månader

Min plutt har hunnit bli 8 månader! 
Jag håller fortfarande vid att alla åldrar har sin charm men måste också säga att det blir bara roligare för varje månad. 
Vad har då hänt från månad 7 till 8, jo det största förändringen är att han nu både tar flaska och napp. 
Det krävdes att sluta amma för att få honom att ta flaska och nappen tog han bara för 2 veckor sedan.
Vi hade tänkt att han inte behövde nappen när han ändå inte tagit det från början och vi hade ju hoppats att sugbehovet skulle minska som det oftast gör vid 6 månadersålder men så blev det icke. 
2 månader med vakna nätter är vi bara GLADA att han äntligen tar napp. Nu sover han nästan hela nätter, så SKÖNT! 
 
Liam ålar åt alla håll och sprattlar med hela kroppen men det här med att krypa har han inte kommit underfund med. 
Han vinkar och klappar men inte på beställning. ^_^
 
Vi har fotograferats för barnförsäkring hos Lärarförsäkringar och castat för Sempervälling, beslutet är ännu inte klar. Vi får hålla tummarna! 
 
Idag väger Liam 9 kg och är 74 cm lång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







Öppna förskolan

Både jag och Liam tycker det är rolig att gå på Öppna förskolan med kompisen Celine och hennes fina mamma Emilia. 
Denna gång hann vi tom äta frukost tillsammans och kom med på sångstunden. Sååå roligt, Liam älskar ju musik då skuttar han upp och ned haha. 
Vi fortsatte sedan mysa hemma hos oss med lunch och ännu mer bus. 
 
Jag är så glad att jag har så många fina, roliga, omtänksamma mammor i min omgivning. Dagarna fylls med roliga aktiviteter och våra barn fungerar så bra ihop. 
Emilia har från start varit en super bra bollplank, en som jag kan fråga och prata av mig med gällande det mesta. Så får man så bra tips på barnprylar hehe
 
 
Busarna!
 
 

Marakas var tydligen en HIT! 

 
 
 
Liam: Ska vi hålla hand och titta på Baby Eistein Céline?
Céline: Låt mig va!
 
Haha det slutade så här.
Céline sa tillslut ifrån med ett tjut, Liam blir skraj och börjar gråta och Céline sympatigråter med hahaha älskade UNGAR! <3



Lite tips och komihåg inför UnderBARA BARN mässan!

Imorgon börjar det, underBARA BARN mässan i Älvsjö 4-6 oktober med start kl.9.00.
Själv har jag fått inbjudan till VIP - förhandvisning med frukost tillsammans med Emilia, det kommer bli så skojigt! 
Jag kommer såklart tipsa här på bloggen om olika montrar, produkter och rabattkoder för er. 
Här är några innan ni åker till mässan.
 
1. Ta med Coopkortet för att få rabatt vid entrén
 
2. Registrerar dig för Loppipåsen redan nu på 
Så slipper du göra det på plats och spara tid, påsens innehåll är värd 1200 kr.
 
Tar ni bilen så rekommenderar jag att ni köper en heldags biljett då det oftast blir mer prisvärt och så kan man gå i lugn och ro. Hem och vila mässan är under samma helg, det finns multibiljetter om man spana in nyheterna där. 
 
 
Väl mött! 
 
 

Sjusovare

Förstår inte att det redan är 1 oktober! 
Hösten kom över en dag men det är mysig med alla färger och innedagar med massa tända ljus. 
Sitter och väntar på att lilleman ska vakna för vi har verkstadstid kl.8.00
Jag kan ju säga att han ALDRIG sover så länge när vi inte har några planer, jaja vi får hoppas att vi kommer i tid ändå. 


Världens goaste! ❤️