I väntans tider x2

Bloggen har inte blivit uppdaterat på väldigt väldigt länge. Har varken haft tid eller lust med att skriva, börjar faktiskt tröttna på vårt "stand by" liv som jag numera säger. 
Jag som gillar att fixa och greja har helt tappat inspirationen då det varit mycket på jobbet och jag inte mått så bra.
Det är ju en liten bebis i mig som bakas. Har Gjort 70% av tiden YAY! Har nog blivit lite bortskämd med hur 1a graviditeten var, jag mådde sååå bra! Drog på utflykter med mina kidz varje vecka och jobbade 6 dagar innan förlossningen, visst hade jag lite krämpor med svullnader och sendrag men ingenting mot vad jag har nu. Jäkla foglossning och ischias på det, är sjukskriven 50% sen 1 vecka tillbaka och något jag har svårt med. Får inte ihop 50% tid med 100% ansvar, jag kan inte släppa jobbet ändå OCH det är så tråkigt att inte kunna vara mig själv! Be om hjälp är inte min grej....det går liksom inte tillräckligt fort hehe! ^_^ Känner mig som en tant som behöver stanna upp när jag går. Ni hör, usch jag vill verkligen inte gnälla men INGEN längtar mer än jag tills vi får vår livliga bebis (japp det sparkas och rullas runt i magen, en liten vilding!) och vårt hus som vi väntat på i över 1 år! 
Lite vår på skrivbordet och min stora kärlek!
 
 
När jag ändå är soffliggandes/sittandes samlar jag på massor med inredningsinspiration och köpt en del roligt! 
Alla posters är från desenio.se
Till tavelväggen i vardagsrummet
 
Världskarta till Liams rum, vi ska sätta pluppar på de städer han besökt.
 
Barndomsminnen från Kina.
Just me! >_^
 
Så smart lösning till kontoret! Här tipsar tredenser.se om denna lösning. Vi köpte ett par snygga Hay bordsben som vi ska hitta en längre bordsskiva till som vi ska ha till arbetsrummet/mitt pysselbord. Sedan tänkte jag kopiera ovanstående lösning. ^_^