My boys ❤️

Inget, INGET slår en morgon med mina hjärtan! 
Söndagsmys för hela slanten, långfrukost och massa BUS! ❤️❤️❤️






Play date med Alice

Dagarna fylls med massa roliga aktiviteter. I måndags åkte jag och Liam för att luncha med min Goa kollega Cicci och Sötnosen Alice. Jag är så glad att vi nu kan gosa med våra bebisar och umgås utanför jobbet. Prata ostört eller hehe nästan i varje fall. 
Vi tog en skön promenad runt Tyresöslott, det blåste kallt men så himla fint med alla höstfärgerna! 
 
Det är nästan precis 4 månader mellan våra bebisar men de verkar tycka det är skojigt att hänga med varandra. Liam beundrar söta Alice med hennes blå ögon och Alice svarar med massa googlande ljud. Sweet! ^_^
 
Alice tycker det är skojigt med flärparna



 

Landetmys med vänner

I lördags var vi iväg till en kompis lantställe. Det är 2a året i rad som vi varit iväg och myst, ett gäng barndomsvänner till Fredrik. Blandad kompott av tjej- och killkompisar med respektive. Jätte härliga, goa och glada människor som har hängt ihop sedan grundskoletiden!!! 
Vi körde på en dagstur och hoppade över övernattningen då Liam fortfarande stökar på nätterna. 
Det var en alldeles UNDERBAR dag, vi var ute i skogen en sväng för svampplock som i år inte var något att jubla över. Vi njöt av sol och värme på gården, samsades med matlagningen precis som i ett storkök och även ute i farstukvisten. Det lagades sååå mycket GOTT!
Liam trivdes som fisken bland alla "farbröder och tanter". 
Det var landetmys i 200%
När klockan närmade sig midnatt, fick vi slita oss därifrån....en grym dag/kväll! Moj moj ^_^
 
 
Mitt roliga sällskap på vägen till landet, det är något med luften...lillen sooov mest hela tiden haha
 
 
 
 Ut och jaga svamp!

Nästan alla var med, härligt!



 


Jag fick låna denna fina kantarell för fotograferingen haha själv hittade jag inte en enda!


Hela familjen <3


Skymning och redo för massa mat!

MYS med Ullis

Full fart i köket!

Bus med Olof

Chillar med Dani och Stefan, fiiiiina tapeter tyckte Liam!


Findukat i "ladan"/atteljen

Konst!

Hög mysfaktor, hell yeah!



Dagens outfit

Då kör vi en dagens outfit! ^_^
 
 
Tröjan stickade jag förra året, som passar perfekt nu! 100% ull och knappar från morbror Jackies HM kofta. (Tack för att du offrade din kofta Jackie!) Jeans tights från Uniqlo, stickade sockor en gåva från söta goa Maja! 
 
 
 
 
 

Stickat

Jag har ordnat stickor till Rebecca från grillpinnar. Om man som jag inte har tålamod att vänta tills butikerna öppnar (när skaparsuget är som starkast mitt i natten) så kan man fixa sina egna. Det går lika bra och du spar pengar! Jag har haft mina i över 1 år och stickat massor med de.
 
Idag är jag och Liam bjuden på lunch och pysselverkstad hos kompisen Didde.
Jag ska lära mamman Rebecca att sticka en sotarmössa, så roligt att jag har inspirerat henne till att skapa. (Nästa vecka blir det pysselverkstad med dig Emilia, ska skicka länk så du får teststicka lite innan.)
Är det inte det perfekta sysselsättningen så års!? Förra året tillverkade jag på löpband massa söta sockor som fortfarande passar! YAY
 
Minns inte riktigt vad det här mönstret heter, ska ta reda på det och uppdatera
 
Flätade, de första paret som stickades förra året!
 
Senaste mössan, ribstickat med 100% alpaca ull, sååå mjuk och gosig!
 
 Blev så lycklig när jag förra lördag sprang in i en Chilensk man som sålde dessa mjuka ullnystan. Tycker Liam passar så bra i just denna färg. En till mössa på G i mosstickning! ^_^
 
 
 

Kantarell och linssoppa

Häromdagen lagade jag kantarell och linssoppa, jag utgick ifrån ett recept från Green Kitchen stories som en kompis tipsade om. Jag har dock minskat och lagt till andra kryddor.
 
Detta hade jag till min soppa:
2-3 msk olivolja för stekning
200 - 300 hg kantareller 
1 gullök
3 klyftor vitlök
2 stjälkar selleri
1,5 dl gröna linser
( Bruna linser har en jordigare smak och går fortare att koka medans gröna linser tar lite längre tid, man kan blötlägga de under dagen så går det fortare.)
1 - 1,5 liter vatten med grönsaksbuljong
salt och peppar
ungersk paprikapulver
 
Putsa och riv kantarellerna i bitar/stavar. Hacka vitlöken, tärna löken och sellerin. 
Värm pannan och stek vitlöken, löken och sellerin tills de mjuknat något. Lägg sedan till kantarellerna, rör ihop allting en stund. Tillsätt därefter buljongen/vattnet därefter linserna. Låt koka i ca 30 min (längre tid om du har gröna linser som ej varit blötlagda.)
Under tiden soppan puttrade fixade jag parmesan- och parmastavar i ugn. 
När soppan har kokat ett tag salta, peppar och ha i ungersk paprikakrydda för att få lite sting. 
Jag valde att mixa hälften till en lensoppa och hälften med bitar kvar. 
 
Bon apptit!
 
 
 
 
Liam lagar också mat... på sitt sätt! >_^
 
 

Innedag

Idag får bli en lugn innedag med INGA planer inbokade. Tända massa ljus, mysa i soffan och kurera oss. Liam hade 39.1 grader feber och hade svårt att komma till ro och sova. Det har varit en jobbigt natt för oss alla, stackars pappa som får jobba idag. Mycket är det att göra på jobbet också, han har jobbat sen här hemma varje kväll denna vecka och på det en Köpenhamnresa. 
Därför tycker jag det är extra viktigt att ha det fint här hemma, rent och städat så mycket jag orkar med. När det är mycket runtomkring känns det skönt att ha en ordningsam miljö att vistas i. 
 
 
 
Nu när hösten är kommen känns det naturligt att vilja boa och fixa till här hemma. Är väldigt nöjd med hur vi har det hemma redan men är lite extra inne på att fixa mysigt belysning i form av nya lampor. Har hittat några kanditater som vi ska komma överens om bara eller i slutändan vet ju Ni och jag vems vilja som går igenom haha. Jag kan ju inte rå för att jag har så bra smak och insäljningstaktik. >_^
 
Riktigt glad över min fina stammårbacka!
Helgens ros från älsklingen
 


Älskar mina betongljusstakar från Tove Adman som jag fick av mina gamla elever när jag gick på föräldrarledighet. 
 
Stora långa doftande rosor! 
 
 



Semper fotografering

Igår morse vaknade Liam kl.02 och kändes varm, jag tog tempen på honom och då hade han lite lätt feber på 38.3 grader och hositg. Det är ju typiskt att plutten blir krasslig innan sin casting. På morgonen avvaktade jag för att se hur han mådde. Han var sig lik, glad och alert så då bestämde jag mig för att åka ändå. Blir han kinkig och ledsen så åker vi hem. 
Fotograferingen var på Studio Rex på Odengatan. Vi tog en skön promenad till Hornstull, Liam somnade och sov hela bussresan in. Fick vällning och var redo för bus! 
Det var ett jättetrevligt team med designer, stylister, fotografer, AD, projektledare mm som tog emot oss. De hade ordnat med gottegott frukost med nybakat bröd från vedugns brödhaket Fabrique.
Det var vi och 3 andra bebisar som skulle fotograferas. Alla hade smart nog med sig sällskap, alla utom jag. Å andra sidan hade jag inte räknat med att det var riktigt fotografering med ombyten mm. 
Semper ska göra om alla sina förpackningar med snyggare och fräschare layout! 
 
Här är de nuvarande förpackningarna som vi också fick hem efter fotograferingen.
 
 
Jag tyckte Liam fixade fotograferingen galant, nyfiken som han är kollade han ju efter var alla blixtrar kom ifrån haha. De fick några riktigt fina bilder på Liam som jag så gärna vill få ta del av. Liam fick agera en piggelinbild och en lugnare bild där han skulle se sömnig ut. Hur får man en busig bebis som sprattlade vild och skrattade högt att börja gäspa och gnugga sig i ögonen kan man tro. Jo, jag kom på att man kan stryka med fingrarna mellan ögonen och som på en fingerknäppning kom det på beställning en gäsp. ^_^
 
Alla bebisar var söta, charmiga och väldigt olika. Liam var ju ändå BÄST såklart inte alls partiskt haha.
I början var ju det här mest för skojs skull men jag skulle ljuga om jag inte är NERVÖS nu. Det vore sååå roligt att se mitt barns glada/trötta ansikte på Sempervällingspaketen! Hoppas de hinner lansera de fina paketen på UnderBARA BARN mässan. 
 
Coolt studio!
 
 
 
Frukost för alla!
I
 
Massa fina barnkläder!

Här testades ljusen, det var vad jag hann ta kort på...
 
En close up




 
 
 
 

Casting för Sempervälling

Som jag skrev tidigare var lördagen en händelserik dag. När vi skulle åka hem tog vi en liten omväg till T-centralen för att ta tbanan. När vi gick där på Kungsgatan sprang en kvinna efter oss, presenterade sig och berättade att hon i uppdrag från castingbolaget Röster letade efter söta bebisar för Sempervälling. I början var jag lite skeptisk som man bör vara som mamma. Jag var tvungen att regga och det stämde mycket riktigt. Hon tog några foton på Liam och så skulle vi bli kontaktad med mer information ifall han blev utvald för casting. 
Imorse ringde de och ville gärna att Liam skulle vara med och testfotografera och för besväret får Liam 1000kr. Om de använder fotona får Liam ytterligare 2500 kr!
Tjohoo min lillaman tjänar sin första tusing hehehe, stolt morsa eller vad! 
Hoppas han bara är sig själv imorgon, dvs chill och glad. ^_^
 
Skojar med moster Lilis afroperuk.


 
<3 





Girls night out

Dammade bokstavligen av ett par gamla godingar inför kvällen. Väldigt sköna och jag älskar färgen - cerise i mocka med svarta skinnkanter. 

Fullspäckat schema i lördags, super roligt! Väl hemma hoppade jag i mina finkläder för att möta upp snygga pinglorna Olivia och Marianne (!) som jag för övrigt skulle ha träffat för 4 år sedan hahaha longstoryshort så 
var det superroligt att äntligen kunna umgås lite alla tre. Vi hade inga planer för kvällen, vi började på East där beställde vi inte bara in goda drinkar men även mat och desert. Jag som precis 2h tidigare tryckt i mig en BMT! Jag hoppade efterrätt och det var nog smart det för jag fick sådant magknip efteråt. Kanske mest för att jag ätit sjukt mycket fika under dagen på Rica Hotel.  >_<
Kvällen var alldeles lagom, massa prat om livet..njuta av nuet, skratta och bara VARA!Tack finisar! <3 


Marianne och jag bländade i Olivias älskade blixtrar och dunder! 


Själv föredrar jag detta ljus på mina skönheter. Dvs ingen blixt. >_^


Älskar Easts tempura rolls och salmon rolls med majo
!

Choklad fondant!



Sprang på den här heta tjejen i fräscht vit!


Strax innan ett sa vi godnatt och hejdå till Stureplan, jag i linne och bara ben i mitten av september hur härligt! 

Restaurang Rhino

I lördags snubblade vi in i nyöppnade restaurangen Rhino på Marieviksgången. Väldigt trevligt miljö, industriellt men varmt och mysigt. Personalen var supertrevliga, maten har potencial. Menyn var ännu inte fullständigt då det var så nytt. Fredrik tog som vanligt burgare och jag åt kalventrecote ala Bookmaker toast som var mör men ganska smaklös. Däremot var alla tillbehören riktigt muma! Deras cappucino var riktigt fylligt i smaken och mjölken perfekt skummat. 


Min bookmaker toast

Fredriks burgare, väldigt dålig bild, man ser ju inte ens burgaren. Jag hade nog min lilleman i siktet. Sorry! ^_^

Coolt inredning!


     

UnderBARA BARN

Hemskt ljus med massa konstiga skuggor men lycklig! Då lugg och kortare hår med min fina runda mage, gravid i vecka 26 <3
 
Nu är det inte så långt kvar till underBARA BARN mässa i Älvsjö 4-6 oktober! Det är ju något som är relativt nytt för mig då första gången var förra året när jag var gravid med Liam. Sedan dess har jag längtat till nästa! Det var så så så mysigt, där gick jag med min fina mage och träffade på så många vänner och bekanta med småttingar. Väldigt härligt stämning, bra ordnad med amningsutrymmen, lån av bärselar/barnvagnsparkeringar. Jag kommer ihåg hur imponerad jag blev av hur mycket det fanns. Bra mix på alla barnprylar, PERFEKT för alla nyblivna/småbarns föräldrar. Utställarna var väldigt generösa och informativa med sina produkter. Jätteroligt att få möjlighet att testa och sålla bland alla barnprylar som finns i marknaden. 
 
I år blir det kanske om ännu roligare för jag har ju en liten plutt som kan testa sakerna/barnmaten mm. 
Ser mycket framemot det! Jag kommer såklart dela med mig av bilder och rabatterbjudanden. (Förra året fick man tex en flaska från MAM när man hälsade på i montern och sa Carina) ^_^
 
Fick tips från min kompis Emilia att med Coop Medmera kort så får man inträderabatt. 
Här har ni länken med mer information. 
 
http://www.konsumentforeningenstockholm.se/Medlemsformaner/Aktuella-erbjudanden/Medlemsformaner/UnderBARA-BARN/
 
För övrigt får man som Coop Medmera medlem också handla med 20% rabatt på Pampers blöjor och Hipps barnmatsburkar i alla Coop butiker. Det gillas i detta hushåll som  ni ser på bilden...skönt att säkra när jag inte alltid hinner laga mat till Liam. ^_^



 

Goooodiebags ala Loppi!

Loppi måste vara de mest generösa eventarrangörer. Som gäst går vi aldrig tomhänta hem. 
 Två välfyllda goodiebags med massa roliga saker fick vi efter eventet. Jag har redan testat några av de! Eller Fredrik kunde inte låta bli och högg direkt i chokladen från Lindor. ^_^
 
Förutom massa gottegott fick vi inspirerande kokböcker (perfekt för småbarns föräldrar) och rabatterbjudande som jag såklart delar med här. 
 
 
Wasa sugrdeg flerkorn - gott, jag älskar ju knäckebröd!
Aloevera dryck - min favorit gojibär, godare än orginalet enligt mig.
Gevalia kaffe - snabb kaffe perfekt till utflykten eller på mina promenader när jag blir kaffesugen. 
Female mjölk - som innehåller dubbelt så mycket folsyra och vitamin D perfekt för oss kvinnor. 
Fruktdryck från Rynkeby - fräscht!
Go green gröna ärter - perfekt till Liam nu när han har fått riskorn att gnagga med. ^_^
Polpa finkrossad tomat - bästa och smakrikaste tomater i burk, det är det enda vi köper!
Santa Maria kryddor - seafood & fish samt mango curry, två spännande smakhöjare ska jag tänkte testa i veckan. 
Urtekram ekologiska kryddor - perfekt till att smaksätta Liams mat. 
Torkad rekorv från Brukswallarnas rökeri - perfekt till öl eller ostbrickan. 
Viktväktarnas rågbröd mix låter spännande, jag som älskar BRÖD kan nu kanske äta med gott samvete hehe
Fruktbar från Viktväktarna.
Tidning från Family living - kul läsning med en kopp te från Lipton aromatic...MYS
Lundbys små söta trädgårdsset 
Malaco viva lakrits ädelstenar försvann snabbt
Singoalla päronglass
Arbrå ångbakeris pepparkakor - OMG längtar till jul!
Barnens bästa fest! Kokbok att laga tillsammans med de små
Signerad kokbok till Liam från Johanna Westmans "Minsta bakboken"
Signerad kokbok från Shirley Clamps "Lätt att njuta"
Findus bjuder på bullar till bullarnas dag den 4 oktober - YAY
Inreda.com bjuder på 20% rabatt på ett köp/person tom 2013.11.30 om man ange rabattkod LOPPI
Rica Hotel startar sin söndagsbrunch 6 oktober mellan kl. 12- 15. Under brunchen bjuder de även på garageplats för endast 50kr/bil!
Ramundberget har paketpris till första skidhelg, skriv till mig så berättar jag mer!^_^
 
Sharing is caring, jag uppdaterar givetvis när jag testat mer av produkterna och alla roliga recept som jag fick med! 
 
 

Loppievent food and interior

Vilken härligt dag vi fick igår. Återigen strålande sol och sensommarvärme. Jag mötte upp Emilia och Regina för ett till roligt Loppievent som höll i Rica Hotel på Hötorget och som denna gången handlade om Food and interior.  Tre supermysiga timmar fick vi mammor umgås och mingla medan papporna roade sig med våra bebisar på stan. 
Vi fick ta del av nyheter från klassiska dockskåpskaparna Lundby, matböcker, inredningspanelen listade hit och diss mm. Ett event som inte var överraskande helt i min smak! 
 
Bjuder som vanligt på massa bilder. Missa inte mitt nästa blogginlägg då jag listar och delar med mig av rabatter som vi fick i våra två stora goodiebags! ^_^
 
Söta Regina och jag

Snygga mammor och sköna som tusan! 
Här berättade inredaren och kreatören Andrea Engsäll om hennes samarbetsprojekt med Lundby. 
Inredningspanelen pratade om höstens trender och listade alla hit och diss genom tiderna...väldigt skojigt! 


Hur fint är inte Andreas och 6 åriga dotters Dianas dockskåp från Lundby! Det kliade i fingrarna på mig, vill också sätta igång och pyssla!
 
 
 
Brukvallarnas rökeri bjöd på prisbelönt Kenyianskt kaffe...(som man inte fick dricka med mjölk!)




och smarriga snittar på knäckebröd, karl-johanskräm, rökt renkorv och kantareller...yummy!


 
Boksignering med kocken Johanna Westman som har skrivit många braiga barnmatsböcker, ser framemot att baka med Liam när han är stor nog!
 
Shirly Clamp signerade sin bok Lätt att njuta i samarbete med Viktväktarna
 
Rica hotel bjöd på mumsfika, asså den där vaniljyogurtpannakottan...kunde inte sluta äta!
 



En minst sagt NÖJD tjej!
 
 
 
 



12 september

Det är helt ofattbart hur härligt det är med högtrycket, den varande sommarvärmen! Idag svettades jag i bara ben och t-shirt! I love it! ^_^




Tandvård info

Häromdagen var vi på BVC och fick tandvårdinformation av en tandhygienist  från Folktandvården. Vi fick väldigt bra infon. Fick också tips och råd om hur vi ska tänka med måltiderna. Så nu ska vi ta väl hand om Liams två första riskorn. Det ska borsta morgon och kväll! Givetvis ska lilleman testa själv men han var mer intresserad att borsta sin stol, bordet, sina fingrar och vifta glatt med den. Älskade unge! 




Loppievent på Junibacken

Sol, vind och vatten precis som en skön sommardag har det varit för oss idag. Vi tog Djurgårdsfärjan över till Djurgården för att gå på Loppieventet som denna gång höll i Junibacken. Mitt favorithak med kidzen! Himla trevligt miljö och aktivitet med andra ord. Jag älskar ju att mingla och spana på nyheter. Det kan man minsann säga att det var idag. Det var så välorganiserad, bra mix och lagom långt event och personalen var så trevliga. Det blir man ju så himla glad för! Förutom massa bra information från diverse företag som hade fina montrar så fick vi en hel del prover och dessutom en välfylld goodiebag med bra ha prylar nu/framtiden och till baby nr2 ännu lite längre fram i tiden! ^_^ 
 
Vill tipsa om att det kommer att delas ut Loppipåsar på underBARA BARN som i år hålls mellan 4-6 oktober. Missa inte det! 
 
Efter eventet tog vi en skön promenad mot stan, köpte kaffe och myste en stund på gräset i Bezelliparken. Sååå mysigt! 
 
Ebba Kleberg Von Sydow var konferencier 
 
 
Vi satt längst bak där barnen kunde leka av sig precis under "lilla gubben". Sam berättar för Liam att lilla gubben tycker om morötter...
 
Medan Celine leker tittut med mig....
Blueberry bjöd på mumsig kyckling wrap och blåbärssmoothies till lunch, kändes väldigt fräscht!


Tripp trapp trull...Liam försöker hänga med de "stora" bebisarna...hehe titta så lycklig han är. ^_^

Älskade ungar! <3


Vi gick inte hem tomhända direkt! ^_^ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minipizzor

Ikväll är jag hemma själv med Liam. Papa Fredrik är på herrmiddag. Jag och Liam skulle egentligen få sällskap av moster Olle men så fick hon förhinder.

Vad hittar jag då på, jo jag lagade minipizzor. Ja, stod inte direkt och bakade de själv utan köpte färdiga pizzadeg från Hemköp. Jag gick väl lite banans med ingredienserna. Körde på Västerbottenost med kantareller på två. Sedan fick det bli mozarella, parma, pepparsalami, salchichon, championer och egenodlade körsbärstomater på de andra. Mätt och nöjd är jag iallafall. Sitter och slö tittar på film medan lillen sover sött! ^_^ Tror jag kommer göra honom sällskap snart. ZzzzzZ

En nyduschat trött kille i väntan på välling. <3


Flower power

Jag har länge letat efter en avlång kruka till mina orkidéer för jag tycker de är vackrast tillsammans. Hittade tillslut en i Alandeko av alla ställen. Den affären har så mycket krims krams, man måste ge affären lite tid för att hitta guldkorn.

Köpte även fina helgrosor, så himla fina i orangerosa på insidan och rosa på utsidan.

Får alltid lite extra energi när det är grönt och fint hemma! 

 

 


Njuter av värmen

Det har varit lugnt med bloggandet då vi har försökt njuta av sensommarvärmen så länge det varar.

Vi har varit ute varje dag, lekt i parken, tagit promenader, ätit ute i det blå, middagar med kärt folk. Alldeles underbar härligt!

 

Min andra hälft

 
Mina två hjärtan!
 

Jag vaknade innan tuppen (väckarklockan och Liam) kl.05:05 i måndags för att fixa frukost till min älskling på hans födelsedag innan han skulle åka till Arlanda och ta flyget till Köpenham för en dags jobb. Nu har det blivit lite lugnare med jobb utanför Stockholm men i höstas när jag var gravid med Liam var han borta på jobb nästan varje vecka. Även om det bara handlade om 2 dagar så tar det på krafterna, förberedda kvällen innan, lägga sig tidigt, vaknar sjukt tidigt och för att sedan komma hem sen någon dag efter. Han är otroligt driftig, loyal och fokuserad min andra hälft på sitt jobb. Det finaste med Fredrik är att han är så ödmjuk både proffesionell och privat. Hjälpsam och ställer upp om han kan. Men han ser alltid till att vi - hans lilla familj mår bra. <3<3<3

Det var väldigt mysigt att äta frukost ihop sådär tidigt. Strax innan Fredz skulle gå vaknade även vår lille plutt. Så hela familjen fick en fin start på dagen tillsammans. 

Under kvällen bakade jag och Liam en tårta till pappa Fredrik. Liam nattades på ryggen med bärselen och somnade lagom när jag vispade grädden hahaha. Ni ser mycket bra samarbete! 
Jag bakade ljusa tårtbottnar, fyllde tårtan med hallonkräm, nutellakräm. Sedan toppades tårtan med grädde, färska hallon och blåbär.
Jag tror att tårtan blev godkänd. ^_^

 

1a september!

1a september idag! Hösten gjorde sig påmind, det blåste kallt och en varm tröja var välbehövd. 

Idag bytte jag ut seatliner till fårskinn och solsuffletten tyckte jag har gjort sitt för iår. Det blev väldigt mysigt, Liam gosade ned sig i den när vi var ute efter middagen. Vi var en sväng i parken, inte för Liams skull utan för att Fredrik skulle testa sin nya basketboll som han fick av oss i fredags. 

Vi körde 21an, hehe vad skojigt trots att jag hade ont i nacken då jag vaknade med världens nackspärr imorse. Har inte haft det på åratal!

Tillbaks till basketen, när jag gick i mellanstadiet spelade jag faktiskt basket och under ungdomsåren tyckte vi om att hänga vid basketplanen och körde just 21an. Vi åkte till och med på basketturneringar haha spelade och hejade på våra vänner. Många roliga minnen! Nu är jag tillsammans med en basketkille...rätt ironisk! ^_^

 

Tadaaa

Liam undrade vad hans knasiga föräldrar höll på med? ^_^

Dunka lite också såklart!

Höstmys! ^_^


Celebrating My burger guy

Jag är tillsammans med en hamburgarkille. Vi äter nästintill hamburgare varje vecka haha inget jag har emot då jag blir serverad med den bästa hemlagade varianten. Mums 
 
Jag och Liam har överraskat BÄSTA pappan hela helgen. Igår bjöd vi ut honom på restaurang och firade lite i förskott då han åker iväg på jobb på sin egen födelsedag. Det tycker vi egentligen inte om menmen så därför gör vi det extra mysigt för honom denna helg! Jag utgick ifrån denna hemsida http://sthlmburgers.se/topplista för att hitta den bästa burgaren i stan. Tror du någon blev glad eller! ^_^ 
Bistro Bon som har flest röster serverade verkligen en grymt god burgare och min lax var helt ok. Däremot var servicen sådär, kände som de var besvärad över att vi hade med oss Liam som inte gör särskilt mycket oväsen av sig. Det dra ned betyget något. Kan dock gå tillbaks för burgarens skull. 
 
Förrätt med skaldjursplanka, den var bra  
 
Den berömda waguyuburgare! Alla (!) killar i rest.  hade beställt en sådan. 
 
 
Min lax 
 
 Samma minspel haha 
 
Efterrätterna! Fredriks chokladterrin var muma
 
 
Min "rabarberpaj" kompott fattade jag inte riktigt. 
 
 

Lunchdejt

Den här veckan har det varit full fart, himlans mysigt med aktiviteter tycker både jag och Liam. Vi hade bestämd att vi skulle åka och hälsa på hos pappa Fredrik på hans jobb och luncha på Gustafs. Det var lagom varmt ute och Gustafs levererade som vanligt. De har så goda fräsha sallader, gott bröd och många val. 

Efter fika och besöket passade jag och Liam göra några ärenden på stan, främst jaga presenter till pappa Fredrik som fyller år på måndag! Vi passade då på och spontant hälsade på min kusin vitamin. Mysigt mysigt! ^_^

 

Far och son

Bus bus bus

Pulled pork med pico de gallo och mumsig fet sås!

Daddy in action, Liam hjälpte till genom att tycka till. ^_^

Charmar pappas kollegor..

Vi hittade en perfekt fåtölj åt lilleman. 

Gosa och pussa Sue för...

hon var så himlans rolig...