Black magic

Jag har sedan från början när vi gjorde research bland barnvagns djungeln varit intresserad att ha/köpa chassiskydd för vår vagn. Dels för att skydda mot repor och stöttar men också för att det är snyggt och coolt. All black!
Det kostar ca 600kr att beställa ett paket specialsydda hos en tjej jag läst om från någon barnvagnsblogg. Skeptisk som jag är över resultatet har det inte blivit av med någon beställning. Sedan bestämde jag mig häromdagen att jag kunde försöka göra det själv. Så fick det bli och jag blev väldigt glatt överraskad över resultatet. Jättenöjd! Synd att jag inte hann göra det innan reporna kom, så lätthänt när man fäller upp och ned vagnen när den packas i bilen. 

Jag ville också testa att sy ett sittunderlägg till vagnen, så mycket roligare än orginalet som alla har inklusive mig själv haha. Första gången gick det sådär då jag hade bråttom och slarvade en hel del. Lösa trådar ( att jag aldrig lär mig, min syslöjd fröken gav mig bara VG i sömnadsteknik och inte MVG just för jag då slarvade med fula lösa trådar!) passformen var inte ultimat när Liam väl satt i vagnen. Sedan kom Fredrik med den priljanta idéen med att ha stänkskydd för smutsiga fossingar. Inte för att det behövs nu, Liams fötter är ju ändå upp i luften om han själv får bestämma hehe men i framåtsyfte. Jag kunde inte leva med så många skavanker så jag sydde helt enkelt om en del av sittunderlägget. Resultatet blev ju sååå bra...med facit i hand, aldrig stressa och har bråttom med hantverk!

Här har ni lite förebilder och efterbilder. ^_^

Första sittunderlaget och inga chassiskydd.
 

Här började jag med första biten.

All black förutom handtaget då den behövs regleras i olika lägen.
Valde att ta bilden med blixt för att visa var reflexen sitter, visst syns vi i mörker!
 

Glada bebben i sin pimpade ride.

Ja, ni ser var fötterna är men..
 

 

Stänkskyddet talar tydligt vem som är kung på tronen. >_^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback