Favorit i repris

Det har varit 3 tunga nätter med lite sömn, tror att Liam har en förkylning på gång. Han har vägrat att sova i egen säng, vaknat flera gånger och varit ledsen. Det är helt omöjligt att sova med en bebis som vrider och vänder på sig var 30:e minut. Igår natt var värst och imorse vaknade han upp pigg som en lärka precis som ingenting...jag förstår inte hur han orkar! Själv var jag som en zombie och såg ut som ett spöke, tog baaaaara några timmar för mig att piggna till.
Var dock så glad att vi orkade tar oss ut. Vi myslunchade med kompisen Céline och Emilia på Nine Event som serverar så himla bra lunchbuffé. Älskar miljön och utbudet av mat. Varje tisdag har de också kvällsöppet till klockan 20.00 då dukar de upp barnbuffé, barnanpassa restaurangen så barnen blir underhållna med Bolibompa och massa leksaker. Gillar konceptet och himlans mysigt för oss småbarnsfamiljer att kunna träffa vänner på middag mitt i veckan.
 
Efter lunchen trotsade vi regnet och gick till biblioteket och bläddrade i böcker, hade sångstund och myste med mellanmål.
Idag är det mamma Emilias sista lediga vardag som föräldraledig för denna gång. Det har varit så otroligt roligt att kunna umgås så här mycket med våra små. Tagit härliga promenader, fikat och pratat av oss om sömnlösa nätter, bajsblöjor, barndomsminnen och framtida drömmar. <3
Hoppas innerligt att vi ska finna tid att hitta på bus med våra bus mellan jobb och familjepusslandet. ^_^
Vi lovar att ta hand om pappa Ed på Öppna förskolan och på baby rytmiken. Så ser vi ju framemot att läsa hans blogginlägg också hehe
Lycka till på måndag, det kommer gå toppenbra! xxx
 
 
Goa ungar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback