Möte inför slutbeställningen

Vi har upplevt att det har varit några ojämna perioder där vi till och från känt oss stressade med de många val som ska göras inför varje delmoment av husplaneringen, till att det kan vara tyst i flera veckor.....då vi har fått väntat på offerter/ritningar mm. 
Därför har vi nu under tiden vi väntar på våra bygglovshandlingar bestämt möte med vår säljare Lars för att gå igenom alla val inför slutbeställningen av huset. På så viss har vi tid på oss att få offerter och framförallt att i lugn och ro gå igenom alla valen gentemot vår budget. 
Mötet tog närmare 4h, där vi gick igenom allt i detalj. Från husets utsida till rum för rum.....
Blev alldeles snurrigt med alla val och beslut meeeeeen det kändes bra för det innebär att vi är ett steg närmare ett inflyttningsdatum!
Bara några beslut till att betänka, sedan ska vi nog försöka redan i veckan skicka in en slutbeställning. Allt för att komma med på tåget inför den stundande industrisemestern. (Vi har fortfarande chansen att göra ändringar 
de kommande veckorna ändå). 
 
Vi hade mötet i visningshuset (ett smart168). Perfekt att kunna gå runt och kika på olika val. ^_^
 
Nästa möte vi har bokat in blir med inredarna på Whyte Lilja som ska hjälpa oss med helhetstänket. (Detta möte skulle väl egentligen ha varit bättre att ha innan slutbeställningsmötet....menmen nu får det bli så.) Då kommer vi framförallt titta på val av färg/tapeter mm. Jag hoppas också att de ska hjälpa oss med vår walk-in-closet. Vi har nämligen valt att ta bort skjutdörren som skulle skärmar (spara på några tusenlappar) och istället ha större öppning både i bred/höjd. Vi får spåna lite på lösningen......så det blir snyggt och enkelt. Jag (vi) är inte så mycket för extravaganta pampiga lösningar.  
 
Jag gillar vad jag ser, tror att vi har beställd något liknande badkar. Bild lånad från Whyte Lilja. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback