Planerar kök

Det känns lite som jag bloggar bakåt tid men ändå framåt när det gäller huset. Jag har ju som sagt inte riktigt hunnit efter veckors av hektiskta beslut. Det tar verkligen musten ur en men inte på ett dåligt sätt hursom vi var och träffade HTH kök och köksplanerare Fredrik. Det var ett väldigt givande möte och då kände vi att vi var rätt bra överens om vad vi var ute efter.
Vita släta luckor med hantag, lådor på undersidan och en Thermex fläkt med motor som sitter uppe i taket för att det ska vara tystare och med starkare sug. Sedan ville vi ha en marmorskiva på köksön men detta val blev vi starkt avråd från då marmor är väldigt känsligt mot syraangrep och lätt att missfärgas. Vi kikade närmare på en kompositskiva från Silestone i namnet Lagoon (http://se.silestone.com/farger/farg/lagoon/)
som har ett mönster som ser ut som marmor men som är slitstarkare och lättskött. Dessa skivor kostar ca. 10% mer men är i längden mer hållbart. 
Vi åkte till HTH igår för att kolla ännu närmare på köksluckorna, bänkskivorna och handtagen och nu blev vi nog lite oense om vilka handtag vi ska välja, mattsvarta (som vi valde i början) eller mattvita? Jag upptäckte att de svarta handtagen blev väldigt fula om lacken blev repad. 
 
Innan vi kan  drömma oss vidare måste vi få offerten över vårt kök.....det ska bli väldigt intressant att se allting specificerat! För visst är det så...varenda liten pryl kostar. Vad kan man leva utan och vad kan man offra en måltid för att få ha det haha. ^_^
 
Här ser ni en del av vårt kök...
 
Vi planerar eventuellt att ha svarta vitvaror i micro och ugn men ha intregrerat diskmaskin, kyl/frys för att få en enhetligt känsla. Här spanar Fredrik på hur det kan se ut....
 
 
Här är köket med vita handtag, väldigt fräscht tycker jag. 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback