Tomten i kvällsljuset

Godmorgon!
 
Häromdagen var vi bortbjudna på knutisgrillmiddag hos mina vänner Lamooi som bor i grannområde där vi ska bygga hus. Jättemysigt trots att det snöade och var kallt. Vi satt inomhus och myste med alla barnen. 
Det bästa är ju att det är gott om utrymme i ett hus och som alla säger...så har man ju hela trädgården för de små liven att springa runt i oavsett väder och årstid. 
Efter många timmar god mat och mys i deras varma och ljusa hem passade vi på att åka till vår tomt för att spana på var kvällssolen kommer att ligga. Det har verkligen hänt massor, så härligt att se allt växtlighet nu när det är vår.
Det är så många hus som har ploppat upp under den korta tiden och tomterna mittemot oss är mitt i sitt grundarbete. Härligt att se sådant framfart och det kändes riktigt mysigt att stå där på tomten och nästan kunna uppleva hur det kommer vara om 1 år. ^_^
 
Här är kl.20:15. Vi kommer att ha kvällssol mot köket och del av altanen. Förhoppningsvis får vi ännu mer sol när träden mittemot fälls när bygget hos grannarna sätts igång. 

 
Plockade hem ett gäng vitsippor från tomten, såg att blåbärsriset är i fullblom och knoppiga. I sommar får vi åka dit och plocka blåbär! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback